ПП-ДБ са тези, които са похарчили най-много пари в Meta –

...
 ПП-ДБ са тези, които са похарчили най-много пари в Meta –
Коментари Харесай

Предизборната кампания в социалните мрежи: Коя партия похарчи най-много за Meta?

 

„ ПП-ДБ са тези, които са похарчили най-вече пари в Meta – над 100 000 лева Те са го създали най-проследимо, тъй като е от един формален профил. Друг е въпросът дали е най-работещо и дали това, което виждаме публично е единственият тип заплащане. Нямат обаче най-големият engagement, не доближават до най-вече хора “.

Това сподели в „ Тази заран “ Стоил Цицелков, член на Обществения съвет на Централната изборна комисия (ЦИК).

Един от клиповете им е гледан от над 540 хиляди души

„ Други партии профилират и насочват своето наличие по локални странички, където си заплащат на реклама, по този начин са ГЕРБ. Проблемът е, че обществените мрежи не са създали елементарно изваждането на тази информация и би трябвало да се рови едно по едно. Все още вършим разбора “, добави Цицелков.

 Оранжев код за стихии и градушки тук-там в петък 2 мин. Оранжев код за стихии и градушки тук-там в петък  Катастрофа сред рейс с деца и такси в София (СНИМКИ) 2 мин. Катастрофа сред рейс с деца и такси в София (СНИМКИ)  Училище без покрив и потрошени коли: Започна описването на вредите от бурята 2 мин. Училище без покрив и потрошени коли: Започна описването на вредите от бурята  Радан Кънев за изборите: Държахме се като по-добре облечено и по-възпитано „ Величие “ 3 мин. Радан Кънев за изборите: Държахме се като по-добре облечено и по-възпитано „ Величие “  Добра вест: За часове бяха събрани парите за лекуването на Георги 2 мин. Добра вест: За часове бяха събрани парите за лекуването на Георги  ЦИК разгласи окончателните резултати от вота за Европейски парламент 3 мин. ЦИК разгласи окончателните резултати от вота за Европейски парламент  Оранжев код за стихии и градушки тук-там в петък 2 мин. Оранжев код за стихии и градушки тук-там в петък  Катастрофа сред рейс с деца и такси в София (СНИМКИ) 2 мин. Катастрофа сред рейс с деца и такси в София (СНИМКИ)  Училище без покрив и потрошени коли: Започна описването на вредите от бурята 2 мин. Училище без покрив и потрошени коли: Започна описването на вредите от бурята  Радан Кънев за изборите: Държахме се като по-добре облечено и по-възпитано „ Величие “ 3 мин. Радан Кънев за изборите: Държахме се като по-добре облечено и по-възпитано „ Величие “  Добра вест: За часове бяха събрани парите за лекуването на Георги 2 мин. Добра вест: За часове бяха събрани парите за лекуването на Георги  ЦИК разгласи окончателните резултати от вота за Европейски парламент 3 мин. ЦИК разгласи окончателните резултати от вота за Европейски парламент

Той означи, че партия „ Величие “ е основала ужасно доста профили в обществените мрежи ден преди изборите – на 8 юни, и в деня на вота – 9 юни, без да заплати нищо.

Снимка: bTV

„ Отчитайки изборните резултати и това, че социологическите организации не съумяха да засекат този феномен най-вероятно приказваме за готовност на тип протестен избор в последния миг преди изборите. Именно това органично шерване от доста профили в обществените мрежи в последния миг им е дало доста повече видимост, което е реалност освен за Meta, само че и за TikTok, който навлиза доста интензивно е извънредно известен в България “, сподели доцент Калин Калинов, учител по Бранд мениджмънт в обществените мрежи и зам.-декан на ФЖМК. 

По думите на специалистите именно социалните мрежи оказват огромно внимание върху избора на младите за кого да гласоподават.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР